Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g Haferflocken
- 500 g Wasser
-
20
g frische Germ, zerbröselt
or 2 TL Trockengerm (8 g) - 2 EL Honig
- 100 g Sonnenblumenöl, etwas mehr für die Hände
- 200 g Roggenmehl
- 380 g Weizenmehl, universal, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 ½ TL Salz
- ½ - 1 TL Fenchelsamen, ganz, nach Geschmack (optional)
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1738 kJ / 415 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 61 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 4.8 g
Alternative recipes
Weißbrot
1h 50min
Buchweizen-Knabberstangen
2h
Türkisches Fladenbrot
2h 10 min
Dinkelkeimbrot
72h
Vollkorn-Brötchen
2h
Sesam-Stangen
1h
Vollkornspitze
24h
Dille und Feta Fladenbrot
1h 20min
Mohnflesserl aus Dinkel
1h 50min
Dinkel-Hafer-Brot
1h 10min
Joghurt-Brötchen mit Sesam
1h 30min
Joghurtbrötchen mit Sesam und Mohn
14 Std.