Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 80 g Mozzarella, in Scheiben
- 120 g Wasser
- 270 g Weizenmehl, universal, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Backpulver
- 1 TL Salz
- 80 g Ricotta
- 70 g Gorgonzola, zerbröselt
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 4852 kJ / 1158 kcal
- Protein
- 40 g
- Carbohydrates
- 104 g
- Fat
- 65 g
- Fibre
- 4 g
Alternative recipes
Gefüllte Focaccia Quattro Formaggi
2 godz. 30 min
Spinat-Frischkäse-Schnecke
50min
Fougasse mit Käse
2u. 35min
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45 min
Mini-Pizzen mit Kräutern
1 Std. 35 Min
Calzoni mit Gemüse und Schinken
1 godz. 45 min
Kartoffel-Knoblauch-Tarte
1h 30 min
Gefülltes Brot
1h 20 min
Käsetaschen
45 min
Pizzarolle
1h 40 min
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2 Std. 50 Min
Gefüllte mediterrane Baguettes
3h 10 min