Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 80 g Mozzarella, in Scheiben
- 120 g Wasser
- 270 g Weizenmehl, universal, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Backpulver
- 1 TL Salz
- 80 g Ricotta
- 70 g Gorgonzola, zerbröselt
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 4852 kJ / 1158 kcal
- Protein
- 40 g
- Carbohydrates
- 104 g
- Fat
- 65 g
- Fibre
- 4 g
Alternative recipes
Käsekartoffeln vom Backblech
1 Std. 20 Min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1 Std. 45 Min
Knoblauchbaguettes
2 Std.
Kartoffel-Knoblauch-Tarte
1 Std. 30 Min
Gefüllte Focaccia Quattro Formaggi
2h 30min
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45min
Fougasse mit Käse
2u. 35min
Dille und Feta Fladenbrot
1 Std. 20 Min
Kräuterbutter-Fladenbrote
35min
Mini-Pizzen mit Ziegenkäse
1h 40min
Parmesan-Rosmarin-Brötchen
1 Std. 30 Min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1 Std. 20 Min