![Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b3fcfc2d-c536-44ec-a56c-5d84150aec2a/Derivates/2b2ca45b-1a41-47aa-a6f2-1945a0a9bccc.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g Wildschweinschopf (oder anderes fettes Wildfleisch z.B. Wildschweinbauch)
- 500 g Speck, roh (Grüner Speck)
- 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Majoran, getrocknet
- 150 g Cranberrys, frisch
- 250 g Rotwein
- 30 g Zucker
- 50 g Gelierzucker 3:1
- 400 g Leber, vom Wild (z.B. Hase, Hirsch, Reh, etc.)
- 2 Zwiebeln, halbiert (ca. 250 g)
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Rapsöl
- 1 EL Wacholderbeeren
- Nutrition
- per 1 Glas
- Calories
- 2715 kJ / 649 kcal
- Protein
- 36 g
- Carbohydrates
- 23 g
- Fat
- 43 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Leberreis
35min
Leberknödel
55 Min
Grobe Streichwurst
13h
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5hod. 15min
Hühnerleberschnitten
25min
Leberpastete im Glas
4 godz.
Apfelkren
40min
Gebackene Leberknödel
2h
Tafelspitz mit Semmelkren
1u. 20min
Bayerischer Leberkäse
14 Std. 30 Min
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1h 30min
Letscho
40min