Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte brisée
- 200 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 100 g de beurre doux
- 1 pincée de sel
- 50 g de sucre en poudre
- 10 g d'huile d'olive
- 50 g d'eau
Le flan de potiron
- 300 g de chair de potiron, détaillée en cubes
- 50 g de sucre en poudre
- 125 g de jus d'orange
- 10 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de miel
- 2 œufs
- 125 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 125 g de lait
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1932 kJ / 461.5 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Carbohydrates
- 50.3 g
- Fat
- 22.5 g
- Fibre
- 1.7 g
In Collections
Alternative recipes
Pain d'épices
3h
Bricelets
2h 30 min
Tarte à la rhubarbe et pain d'épices
1h 10min
Gâteau de Pâques
1h 45min
Tarte sucrée au potiron
1h 40min
Focaccia sucrée à la noisette
2h 20min
Muffins pomme butternut
1h 25min
Gâteau de carottes
1 godz. 5 min
Milla de potiron
1h 10min
Flan de butternut au citron
50min
Gâteau du Vully
2h 30 min
Gâteau courge, pomme et flocons d'avoine
1h 15 min