Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Oliven-Fleischbällchen
- 10 g Petersilie
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 500 g Rinderhackfleisch
Spaghetti und Fertigstellung
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 15 g Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- 1000 g Wasser
- 2 TL Salz
- 350 g Spaghetti
- 80 g Crème fraîche
- 200 g Cherry-Tomaten, halbiert
- ¼ TL Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3110 kJ / 743 kcal
- Protein
- 37 g
- Carbohydrates
- 71 g
- Fat
- 35 g
In Collections
Alternative recipes
Penne mit Brokkoli und Salsiccia
45 min
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20 min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1 godz. 5 min
Tortiglioni mit Hühnchen und Oliven
35 min
Überbackene Hackbällchen
1h 15min
Pappardelle mit Lammragout
1hod.
Hackbällchen in Rotwein-Sugo
1 Std. 20 Min
Safran-Hühnchen-Penne
35 min
Rinderfilet alla Pizzaiola
30 min
Herbstliche Tagliatelle
35 min
Tagliatelle mit Hühnchen und Pesto
1 godz. 5 min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35 min