Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- Wasser zum Kochen
- 400 g Farfalle
- 6 Prisen Salz und etwas mehr zum Kochen
- 9 EL Olivenöl
- 200 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 EL Zitronensaft
- 2 EL Weißweinessig
- 1 Prise Zucker
- 5 Prisen Pfeffer
- 1 Knoblauchzehe
- 500 g Garnelen, roh, geschält (à ca. 40 g)
- 300 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 50 g Rucola
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3190 kJ / 761 kcal
- Protein
- 41 g
- Carbohydrates
- 83 g
- Fat
- 26 g
In Collections
Alternative recipes
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30 min
Lachs-Linguine
30 min
Kartoffelsalat mit Lachs und Avocado
1h 10min
Spargelsalat mit Cherry-Tomaten und Artischockenvinaigrette
1h 10min
Garnelen Asia Style mit Glasnudeln
1 godz. 15 min
Frühkartoffeln mit Flusskrebsen und Dill-Gurken-Creme
40min
Sizilianischer Garnelensalat
40min
Gnocchi mit Kräutergarnelen
30 min
Pasta mit Tomatenbutter und Kabeljau
35min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35min
Linguine mit Krabben und Garnelen
25min
Fisch-Pasta
40min