Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 200 g Hähnchenbrustfilet, in Würfeln (2 cm)
- 110 g Chorizo, längs halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 1 Pck. Safran, gemahlen (0,1 g)
- 1 TL Paprika edelsüß
- 200 g Erbsen, TK
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Geflügelbrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 700 g Wasser, kochend heiß
- 250 g Risoni-Nudeln (z.B von Kattus), siehe Tipp
- 2 Prisen Pfeffer
- 8 - 12 Stängel Koriander, abgezupft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2355 kJ / 562 kcal
- Protein
- 24 g
- Carbohydrates
- 62 g
- Fat
- 22 g
In Collections
Alternative recipes
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 Min
Spanischer Risotto
40 Min
Hähnchen-Pasta mit Barbecuesauce
40 Min
Risotto mit Steakstreifen und Frühlingsgemüse
55 Min
White-Chicken-Pasta
40 Min
Couscous-Hack-Topf
30 Min
Hähnchen-Zucchini-Pasta
30 Min
Hähnchen-Chili
40 Min
Herbstliche Tagliatelle
35 Min
One-Pot-Pasta mit Zitronen-Hähnchen
45 Min
Hähnchen Jägerart
35 Min
Fusilli mit Geschnetzeltem
1 Std.