Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
Les figues
- 12 figues fraîches, coupées en six
- 60 g de sucre roux
- 1 c. à café de quatre-épices
- 400 g d'eau
La crème chantilly
- 80 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide (voir "Conseil(s)")
- 1 trait d'extrait de vanille
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1611 kJ / 385 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 54.8 g
- Fat
- 17.6 g
- Fibre
- 1.3 g
In Collections
Alternative recipes
Dacquoise
40 Min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6 Std.
Meringue italienne
30 Min
Entremets coco-passion-papaye
24h
Pavlova à l'ananas
3 Std. 30 Min
Macarons au café
24h
Layer cake au lemon curd
5 Std.
Pavlova mangue-kiwi
4 godz. 10 min
Saint-honoré au citron
2 godz. 25 min
Tartelettes aux pêches et à lavande
40 Min
Pavlova à la grenade
3 Std.