Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La purée de pêche
- 250 g de pêches, coupées en morceaux
- le jus d'un citron jaune
- 10 g de crème de vinaigre balsamique blanc (optional)
La meringue italienne
- 30 g d'eau
- 100 g de sucre en poudre
- 2 blancs d'œufs
La crème fouettée
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 847 kJ / 202 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Carbohydrates
- 22.8 g
- Fat
- 11.5 g
- Fibre
- 0.8 g
In Collections
Alternative recipes
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30min
Flan aux fruits rouges
1h
Petite crème express aux fruits rouges
15min
Tarte façon "crème brûlée"
4h
Pêche Melba
6h
Mousse légère fraise-groseille
2 Std. 15 Min
Tartelette aux fruits rouges
1h
Pannacotta au melon
2 Std. 15 Min
Pannacotta à la menthe compotée d'abricots
4h 45min
Soupe de fruits rouges
2 godz. 10 min
Soupe de melon au marsala
2 godz. 10 min
Terrine de poulet au basilic
4 Std. 10 Min