Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 150 g de farine de châtaigne
- 400 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 50 g de miel liquide
- 2 c. à café bombées de sel
- 160 g de figues sèches
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1314 kJ / 308 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 65.4 g
- Fat
- 1.4 g
Alternative recipes
Pain aux noix
3 godz. 15 min
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Petits pains au muesli
1h 40 min
Pain au yaourt
1h 50 min
Pain de campagne
4h
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain aux graines
5h
Pain aux fruits secs
3 godz. 45 min
Pain complet rapide
1h 20 min
Pain aux céréales
3h 30 min
Pain aux pépites de chocolat
3h 10 min