Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 12 peperoni verdi friggitelli, lavati e asciugati
- 2 uova, gli albumi e i tuorli separati
- 100 g di formaggio caciotta a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di formaggio fresco spalmabile
- 3 fogli di alga nori, tagliati in 4 rettangoli (12 mini rettangoli)
- 300 g di olio per frittura
- 2 pizzichi di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1711 kJ / 409 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 39.4 g
In Collections
Alternative recipes
Pastella per fritti
1 godz.
Baccalà fritto in pastella
1h 10min
Pizza rustica lucana
1u. 15min
Ragù con polpettine di pane
1 godz. 25 min
Ravioli lucani
1 godz.
Pastella per fritti
1 godz.
Fritto misto di verdure e baccalà
45 min
Frittelle di agretti
2 Std.
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2 Std.
Arancini di riso
3h 5 min
Sagne chine
1 godz. 40 min
Carciofi romani gratinati
45 min