Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di funghi pleurotus mondati, lavati e a fette
- 1 cucchiaino di sale
- 40 g di aceto di vino bianco
- 2 spicchi di aglio
- 2 peperoncini piccanti
- 2 rametti di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 grani di pepe nero
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutrition
- per 0.5 vasetto
- Calories
- 1573 kJ / 376 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 6.2 g
- Fat
- 37.9 g
- Fibre
- 0.9 g
In Collections
Alternative recipes
Calamari ripieni
1hod. 30min
Peperoni in agrodolce
30 min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 godz. 5 min
Pomodori secchi sott'olio
721h
Patè di peperoncini
30 min
Spaghetti al ragù di anguille
50 Min
Calamari in umido
55 Min
Funghetti sott'olio
721h
Conserva di barbabietole in agrodolce
12h 30min
Carciofini sott'olio
721h 30min
Zucchine sott'olio
723 Std. 15 Min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30 min