![Funghi sott'olio con peperoncini e menta Funghi sott'olio con peperoncini e menta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/98962_0-463-1417-1417.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di funghi pleurotus mondati, lavati e a fette
- 1 cucchiaino di sale
- 40 g di aceto di vino bianco
- 2 spicchi di aglio
- 2 peperoncini piccanti
- 2 rametti di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 grani di pepe nero
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutrition
- per 0.5 vasetto
- Calories
- 1573 kJ / 376 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 6.2 g
- Fat
- 37.9 g
- Fibre
- 0.9 g
In Collections
Alternative recipes
Zucchine sott'olio
723h 15min
Peoci gratinati
1h
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 Std. 30 Min
Pomodorini al naturale
1h
Confettura di uva
50min
Funghetti sott'olio
721 godz.
Patè di peperoncini
30min
Pomodori secchi sott'olio
721 godz.
Salsa di pomodori ciliegia
1h 30 min
Carciofini sott'olio
721hod. 20min
Melanzane e zucchine marinate
1h 35 min
Ceci in umido
1h 30 min