Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di funghi pleurotus mondati, lavati e a fette
- 1 cucchiaino di sale
- 40 g di aceto di vino bianco
- 2 spicchi di aglio
- 2 peperoncini piccanti
- 2 rametti di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 grani di pepe nero
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutrition
- per 0.5 vasetto
- Calories
- 1573 kJ / 376 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 6.2 g
- Fat
- 37.9 g
- Fibre
- 0.9 g
In Collections
Alternative recipes
Amaretti sardi
45 min
Trippa in rosso con patate
1h 30min
Peperoni alla pugliese
721 Std. 10 Min
Tiliccas sarde
2h 20min
Funghetti sott'olio
721 Std.
Peperoni in agrodolce
30 min
Trippa in bianco alla napoletana
1h 30min
Agnello in umido
1 Std. 20 Min
Carciofini sott'olio
721 Std. 30 Min
Papassini sardi
8u. 45min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30min
Ragù di funghi
1h 10min