![Dip aux haricots noirs Dip aux haricots noirs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/100315.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g d'oignons doux, coupés en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 25 g de saindoux
- 600 g d'haricots noirs en conserve, rincés et égouttés
- 150 g de bouillon de légumes
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de cheddar râpé
- 500 g de chips tortilla, type Old El Paso
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1695 kJ / 405 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Carbohydrates
- 40.03 g
- Fat
- 24.05 g
- Fibre
- 4.53 g
In Collections
Alternative recipes
Houmous de carottes rôties
40min
Houmous noix de cajou, à la moutarde et au miel
1h 10min
Galettes de maïs à la coriandre
50 Min
Barres au quinoa et beurre de cacahuètes
2h 20min
Pain aux pois chiches et dip au curry de légumes
1 Std.
Energy balls au cacao et à l'amarante
1h 15min
Dhal
1 Std. 40 Min
Pesto coriandre, gingembre, coco et cacahuètes
15 Min
Salade de wakamé aux champignons et au sésame
45 Min
Smoothie potiron-noisette et graines de chia
12 Std.
Falafels
24 Std.
Curry de noix de cajou
1h 15min