Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 100 g de lait
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 10 g de sucre en poudre
- 200 g d'eau
- 600 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 50 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 1 c. à soupe rase de sel
La garniture
-
200
g d'oignons blancs, émincés en tranches
or 200 g d'oignons rouges, émincés en tranches - 45 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 50 g d'eau
- 2 c. à café de sel
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2143 kJ / 512 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Carbohydrates
- 80.7 g
- Fat
- 17.5 g
Alternative recipes
Fougasse au romarin
3h 25min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3u. 15min
Focaccia à la crescenza
1u. 45min
Focaccia fève, bacon et pecorino
3u. 15min
Focaccias aux herbes
3 Std. 45 Min
Olivettes
1u. 45min
Focaccia apulienne
2 Std. 40 Min
Pain hérisson scamorza, basilic et coppa
2 godz. 10 min
Focaccia aux oignons
2h 15min
Focaccia croquante
3 Std.
Focaccia au thym
3 Std.
Focaccia à la crème de fromage
No ratings