Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di spinaci baby freschi, lavati
- 40 g di cipollotto verde, con il gambo, a pezzi
- 60 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 20 g di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 6 uova
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 774 kJ / 185 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Carbohydrates
- 7.3 g
- Fat
- 10.2 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min
Torta salata agli spinaci
1 Std. 30 Min
Verdurine in sfoglia
1h
Tortino di fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Torta salata di bietole
1h
Torta salata di zucca e spinaci
1 Std. 50 Min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3 godz.
Frittata broccoli e prosciutto
35min
Frittata alle zucchine
40min
Frittata di bietole, patate e cipolla
55min
Burger di spinaci
40min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50min