Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di cipolla in quarti
- 150 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di gambo di sedano a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 800 g di acqua
- 250 g di patate a tocchetti (1 cm)
- 2 foglie di alloro fresche
- 1 - 2 cucchiaini di sale
- 400 g di lenticchie in scatola sciacquate e sgocciolate
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 943.5 kJ / 225.5 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Carbohydrates
- 2.9 g
- Fat
- 8.7 g
- Saturated Fat
- 6.5 g
- Fibre
- 3.6 g
- Sodium
- 142.4 mg
Alternative recipes
Minestra lenticchie e spinaci
50min
Zuppa di legumi e cereali
1h
Zuppa di lenticchie
50min
Minestra di farro e ceci
1 Std. 10 Min
Zuppa di farro e fagioli
1h
Zuppa d'orzo e fagioli
50min
Zuppa di fagioli e coriandolo
1h 20min
Minestra di cereali e ceci
45min
Minestra di patate
50min
Zuppa di legumi e verdure
40min
Minestra di riso integrale con lenticchie, porri e zucca
1h
Zuppa di lenticchie con patate dolci e pasta
35min