Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di acqua
- 500 g di cozze fresche, pulite e spurgate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di burro a pezzi
- 30 g di cipolla
- 170 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di peperoncino piccante in polvere
- latte intero a temperatura ambiente q.b.
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di sale
Terminare la preparazione
- pangrattato
- 2 uova sbattute
- olio per frittura
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 314 kJ / 75 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Carbohydrates
- 5.74 g
- Fat
- 4.93 g
- Fibre
- 0.16 g
In Collections
Alternative recipes
Biscotti al burro
50min
Anatra all'arancia
1 Std. 35 Min
Ravioli lucani
1h
Sfinci siciliani salati
3 Std. 30 Min
Carpaccio di branzino con involtini di pesce spada
30 min
Sushi allo spada affumicato
55min
Lasagne al profumo di mare
1 Std. 35 Min
Bavette con scampi all'arancia
15min
Arancini di riso
3h 5min
Cozze ripiene
1h 30min
Burro Montpellier
No ratings
Amatriciana con cozze
55min