![Briochele Briochele](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/248021.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta sfoglia
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di burro a pezzi
- 5 g di sale
- 1 bustina di lievito di birra disidratato (circa 7 g)
- 100 g di acqua
Terminare la preparazione
- mozzarella ciliegina q.b. per decorare
- carote, pelate e a rondelle q.b. per decorare
- olive nere, a metà q.b. per decorare
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 997 kJ / 237 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Carbohydrates
- 18.3 g
- Fat
- 16.3 g
- Fibre
- 0.8 g
In Collections
Alternative recipes
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
50min
Arancini ai frutti di mare
2 Std.
Condimento francese cremoso
No ratings
Bignè cake
4 Std.
Kig ha farz
No ratings
Ventaglietti ricoperti
2h 40min
Girelle al cioccolato
9 Std. 40 Min
Cupola di riso al mandarino e Grand Marnier
40 Min
Cartocci e viennesi siciliani
3 Std. 15 Min
Affogato al cioccolato e brandy
15min
Brioche francese al burro
5 Std. 40 Min
Baci di dama (senza zucchero)
1 Std. 30 Min