Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta sfoglia
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di burro a pezzi
- 5 g di sale
- 1 bustina di lievito di birra disidratato (circa 7 g)
- 100 g di acqua
Terminare la preparazione
- mozzarella ciliegina q.b. per decorare
- carote, pelate e a rondelle q.b. per decorare
- olive nere, a metà q.b. per decorare
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 997 kJ / 237 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Carbohydrates
- 18.3 g
- Fat
- 16.3 g
- Fibre
- 0.8 g
In Collections
Alternative recipes
Pasta sfoglia al cacao
1h 40min
Croissant al cioccolato
3 godz. 35 min
Torta degli auguri
1h 35 min
Pane rustico
2h
Biscotti al burro
50min
Pizza Margherita
2h
Pane pesto e pomodori
3 Std. 55 Min
Mini éclair alla crema di caramelle alla fragola
No ratings
Pizzette integrali (di Luca Montersino)
4 Std. 15 Min
Crema di formaggio spalmabile
5 min
Tartufi al cioccolato
2 Std. 45 Min
Crocchette di riso al forno
1h 35 min