Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta sfoglia
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di burro a pezzi
- 5 g di sale
- 1 bustina di lievito di birra disidratato (circa 7 g)
- 100 g di acqua
Terminare la preparazione
- mozzarella ciliegina q.b. per decorare
- carote, pelate e a rondelle q.b. per decorare
- olive nere, a metà q.b. per decorare
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 997 kJ / 237 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Carbohydrates
- 18.3 g
- Fat
- 16.3 g
- Fibre
- 0.8 g
In Collections
Alternative recipes
Pan Brioche
8 Std.
Biscotti al burro
50 min
Savoiardi morbidi
40 min
Baguette
4 Std.
Corona di pane con il sesamo
15h 30min
Presnitz
2 Std.
Ciambella al limone
2 Std.
Tortine sorpresa
12h
Corona di orsetti
3h
Oranais all'albicocca
1h 35 min
Ciambelle al limone (di Luca Montersino)
4 Std. 45 Min
Alberelli al cioccolato
4h 25min