Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 Scheiben Weizenknäckebrot, mit Sesam
- 1 TL Chiliflocken
- 2 Prisen Fleur de Sel
- 2 TL Olivenöl und etwas mehr für den Einlegeboden
- 400 g frisches Lachsfilet mit Haut
- 2 TL Salz
- 60 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Kartoffeln, in Stücken
- 30 g Butter
- 750 g Gemüsefond
- 250 g Sahne
- 2 Prisen Pfeffer
- 100 g Bärlauch, in Streifen
- 1 - 2 EL Zitronensaft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2175 kJ / 519 kcal
- Protein
- 24 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 40 g
In Collections
Alternative recipes
Bärlauchcremesuppe
30 min
Bärlauchcremesuppe
30 min
Maronisuppe mit Nuss-Fisch
35min
Forellencremesuppe
40 Min
Bärlauch-Hollandaise
15min
Bärlauchpaste
20 min
Spargelcremesüppchen mit Käsechips
40 Min
Sellerie-Weißwein-Suppe mit Garnelenspießen
40 Min
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30 min
Rote-Rüben-Suppe
45 min
Kohlrabi-Cremesuppe mit Räucherlachs
40 Min
Bärlauch-Tomaten-Pesto
5 Min