Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g Bärlauchblätter, frisch, halbiert
- 50 g Weißwein
- 50 g Wasser
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Zucker
- 3 - 4 Prisen bunter Pfeffer nach Geschmack
- 1 - 2 Prisen Paprika edelsüß nach Geschmack
-
¼
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or ¼ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 3 Eigelb
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 329 kJ / 79 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Bärlauch-Risotto
35min
Bärlauchcremesuppe
30min
Radieschen-Ziegenkäse-Creme
3 Std. 10 Min
Spargel-Scampi-Terrine
10 Std.
Bärlauchknödel mit Tomatensugo
1h 10min
Spargel mit Ziegenkäse und Portweinzwiebeln
50min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50min
Bärlauch-Hollandaise
15min
Bärlauch-Tomaten-Pesto
5 Min
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4h 30min
Bärlauchpaste
20 min