Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g Bärlauchblätter, frisch, halbiert
- 50 g Weißwein
- 50 g Wasser
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Zucker
- 3 - 4 Prisen bunter Pfeffer nach Geschmack
- 1 - 2 Prisen Paprika edelsüß nach Geschmack
-
¼
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or ¼ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 3 Eigelb
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 329 kJ / 79 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Trüffelsuppe mit Kabeljau und Cashewbröseln
55 Min
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4h 30min
Bärlauch-Hollandaise
15 min
Bärlauchcremesuppe
30 min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2 Std. 40 Min
Bärlauch-Rub
2 Std. 10 Min
Feigen-Kirsch-Chutney
45 min
Bärlauch-Risotto
35 min
Bärlauchpaste
20 min
Bärlauchöl
15 min
Balsamico-Feigen
40 Min
Bärlauchknödel mit Tomatensugo
1 Std. 10 Min