![Cheesecake (vegan) Cheesecake (vegan)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/225285.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Base
- 150 g di biscotti secchi vegan
- 60 g di burro di soia
Crema
- 125 g di yogurt di soia dolce
- 60 g di cocco disidratato grattugiato
- 200 g di tofu delicato, a pezzi
- 30 g di fecola di patate
- 100 g di zucchero grezzo di canna
- 100 g di panna di soia dolce
Copertura
- 100 g di panna di soia dolce
- gocce di cioccolato q.b. per decorare
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1238 kJ / 296 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Carbohydrates
- 26.6 g
- Fat
- 19.3 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Crema pasticcera (vegan)
15 Min
Torta della nonna (vegan)
4 godz.
Formaggio vegano
6 Std. 40 Min
Tempeh impanato con crema di finocchi
40 Min
Tiramisù Vegan
3 Std. 20 Min
Panna (vegan)
10 Min
Pan di Spagna (vegan)
50 min
Mousse al cioccolato (vegan)
2h 15min
Crostata integrale alle fragole
1 Std. 5 Min
Besciamella (vegan)
15 Min
Torta al cocco (vegan)
55 Min
Maionese (vegan)
10 Min