Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Base
- 150 g di biscotti secchi vegan
- 60 g di burro di soia
Crema
- 125 g di yogurt di soia dolce
- 60 g di cocco disidratato grattugiato
- 200 g di tofu delicato, a pezzi
- 30 g di fecola di patate
- 100 g di zucchero grezzo di canna
- 100 g di panna di soia dolce
Copertura
- 100 g di panna di soia dolce
- gocce di cioccolato q.b. per decorare
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1238 kJ / 296 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Carbohydrates
- 26.6 g
- Fat
- 19.3 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Crema pasticcera (vegan)
15 Min
Maionese vegana
15 Min
Pan di Spagna (vegan)
50 min
Crostata fragole e timo (vegan)
2h
Torta al cocco (vegan)
55min
Tiramisù Vegan
3 Std. 20 Min
Torta della nonna (vegan)
4h
Carpaccio di seitan con rucola
15 Min
Zupfkuchen (vegan)
9h 10min
Tiramisù alle mandorle (vegan)
8h 55min
Plumcake allo yogurt di soia (vegan)
1h
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1h