Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 130 g di acqua
- ½ cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 150 g di salsiccia di maiale fresca, spellata e sgranata
-
130
g di pecorino a fette (vedere consigli)
or 130 g di provola a fette - 3 uova
- 1 cucchiaio di latte
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1506 kJ / 360 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Carbohydrates
- 31.9 g
- Fat
- 18.6 g
- Fibre
- 1.6 g
In Collections
Alternative recipes
Corona di pane con il sesamo
15h 30min
Taralli neri dolci
1 Std.
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1 Std.
Danubio dolce al cioccolato
6h
Ciambelle salate
30min
Torta gelato ai frutti rossi e biscotti
6 Std. 20 Min
Torta del cardinale
3 Std. 30 Min
Taralli dolci speziati
55 min
Cono graffa
1 Std.
Bomboloni salati
3 Std. 20 Min
Ciambelle graffe napoletane
2h 40min
Ciambelle di Carnevale
4 Std. 5 Min