Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 130 g di acqua
- ½ cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 150 g di salsiccia di maiale fresca, spellata e sgranata
-
130
g di pecorino a fette (vedere consigli)
or 130 g di provola a fette - 3 uova
- 1 cucchiaio di latte
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1506 kJ / 360 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Carbohydrates
- 31.9 g
- Fat
- 18.6 g
- Fibre
- 1.6 g
In Collections
Alternative recipes
Frittelle di zucca
1u. 25min
Piccoli coni siciliani
1u. 45min
Pasta sfoglia veloce
2h
Frittelle di patate
45min
Pizza Margherita
2h
Gattò di patate
1h 30min
Bocconotto
2h
Crocchette filanti con verdure e formaggi
35min
Calzoni vegetariani
1 Std. 50 Min
Crocchette di patate e speck
3h 20min
Baci di dama calabresi
1h
Besciamella veloce
15min