Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 130 g di acqua
- ½ cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 150 g di salsiccia di maiale fresca, spellata e sgranata
-
130
g di pecorino a fette (vedere consigli)
or 130 g di provola a fette - 3 uova
- 1 cucchiaio di latte
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1506 kJ / 360 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Carbohydrates
- 31.9 g
- Fat
- 18.6 g
- Fibre
- 1.6 g
In Collections
Alternative recipes
Ciambelle di Carnevale
4h 5min
Ciambella salata allo yogurt
45min
Torta brulée
11h
Girelle alla ricotta
1h 15min
Ciambelline glassate
50min
Pizza bianca alla rucola
1 godz. 35 min
Pasticcio di pollo mediterraneo
55min
Falsomagro alla siciliana
3h 30 min
Focaccia con salsiccia
1 Std. 50 Min
Fagotto napoletano
2 Std. 15 Min
Panini alla griglia con salsiccia (Boerewors)
2 godz. 20 min
Fagottini di polpo
1h 40 min.