Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Sfoglia al vino
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 200 g di vino bianco
Ripieno
- 50 g di zucchero
- 1 limone o 1 arancia, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- 400 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- Nutrition
- per 12 fette
- Calories
- 13594 kJ / 3249 kcal
- Protein
- 119.6 g
- Carbohydrates
- 507.3 g
- Fat
- 96.5 g
- Fibre
- 21.4 g
In Collections
Alternative recipes
Pizzo Salentino con la gialletta
3h 30min
Torta cioccolato e arancia
1h 25min
Focaccia ai cicinielli
1ч. 45 мин.
Piconi
1 godz. 10 min
Cartellate
1 Std. 5 Min
Torta alla pasta di mandorle
1 godz.
Torta di crêpes tiramisù
6h 30min
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Bocconotto
2ч.
Torta deliziosa di mandorle
9 godz.
Cannoli al nocciolato
20 Min
Torta rovesciata ai fichi
1h 15min