Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte sablée au cacao
- 230 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 20 g de cacao en poudre
- 140 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 100 g de sucre en poudre
- 1 œuf
La garniture
- 4 jaunes d'œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de lait
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 2 mangues mûres, émincées en fines tranches
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2756 kJ / 659 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Carbohydrates
- 70.3 g
- Fat
- 37.3 g
- Fibre
- 6.3 g
In Collections
Alternative recipes
Tartelettes amandine aux framboises
1 Std. 20 Min
Fraisier macaroné revisité
2 godz. 45 min
Tarte aux myrtilles
3u. 15min
Miniburgers terre et mer
4 Std.
Filet de veau aux mirabelles
50 Min
Tarte au citron
12 godz.
Tartelette chocolat-citron meringuée
3 Std. 45 Min
Choux vanille-framboise
2 Std. 30 Min
Cheesecakes aux pistaches et à la mangue
2 Std. 30 Min
Tartelettes crème mentholée-fraises
2h
Tartelettes amandines aux figues
1 Std. 30 Min
Choux menthe-chocolat
5h 45min