Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g de miel
- 50 g de jus de pamplemousse
-
3
doses de pistils de safran
or 1 dose de safran en poudre - 6 baies de poivre de Timut
- 1 piment œil d'oiseau, déshydraté
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de vinaigre de riz
- 150 g d'eau tonique gazeuse, type Schweppes®
- 100 g d'huile d'olive
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 1128.8 kJ / 275.2 kcal
- Protein
- 0.2 g
- Carbohydrates
- 14.8 g
- Fat
- 24 g
- Fibre
- 0.2 g
In Collections
Alternative recipes
Magret de canard et sa sauce vin et chocolat
40 Min
Café brésilien
10min
Vinaigrette à l'orange
5min
Boisson au persil
10min
Sauce orange-citron
30 Min
Marinade tequila-orange (pour poitrine de porc)
12h
Marsala chaud
No ratings
Punch de Noël
20 Min
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3 Std. 30 Min
Limonade madrilène
50 Min
Farine de champignons
5min
Salade de pâtes aux coques
45 Min