![Schiacciata aux raisins Schiacciata aux raisins](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/181543.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 100 g de sucre en poudre
- 270 g d'eau
- 6 c. à soupe huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 500 g de farine à pain, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café rase de sel
- 1000 g de raisins noirs sans pépins, coupés en deux
- 1 c. à café de graines d'anis vert
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1552 kJ / 371 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 70 g
- Fat
- 9 g
- Fibre
- 3.6 g
In Collections
Alternative recipes
Sardines à la corsica
50min
Gâteau au café et aux noix
1h 10min
Préparation pour pain brioché canneberge-choco
15 Min
Talmouses au brie
1 Std. 5 Min
Schiacciata au raisin
2h
Gratin aux figues
15 Min
Focaccia fève, bacon et pecorino
3h 15min
Tourte sucrée aux blettes
1 godz. 30 min
Strudel minute aux pommes et aux noix
40 Min
Nonnettes au cassis
1h 40min
Nonnettes à l'orange
1h 40min
Fenetra de Toulouse
1 godz. 30 min