Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- le zeste d'une orange non traitée
- 50 g de sucre en poudre
- 250 g de lait demi-écrémé
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g de chair de melon
- 40 g d'amandes effilées, torréfiées à sec
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 770 kJ / 184 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Carbohydrates
- 12.4 g
- Fat
- 13.9 g
- Fibre
- 1.1 g
In Collections
Alternative recipes
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2 godz. 10 min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30 min
Mousse aux nectarines
2 godz. 45 min
Mousse à l'abricot
3 Std. 30 Min
Mousse de fraise
4h 15min
Mousse d'abricot aux amandes
No ratings
Mousse de kiwi
2h 15 min
Mousse aux griottes
2h 30 min
Mousse légère fraise-groseille
2h 15 min
Pannacotta coco-kiwi
3h
Mousse à l'abricot
2 Std.
Pannacotta à la menthe compotée d'abricots
4 Std. 45 Min