Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le caramel
- 1 c. à soupe d'eau
- 140 g de sucre de canne
La crème coco-bananes
- 3 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 200 g de lait de coco
- 300 g de lait
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 2 bananes, émincées en rondelles
- 30 g de noix de coco râpée, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1579 kJ / 377 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Carbohydrates
- 55.5 g
- Fat
- 6.3 g
- Fibre
- 2.2 g
In Collections
Alternative recipes
Crème renversée au caramel
4 Std. 50 Min
Blanc-manger coco et fruits exotiques
12 godz.
Pannacotta à la coco et à la grenade
4 Std. 15 Min
Crème au lait de coco
15min
Mousse au caramel salé
4 Std. 30 Min
Crème brûlée ananas-coco sans sucre ajouté
25min
Blanc-manger coco-citron vert
3u. 15min
Entremets mangue-coco
2h 25min
Blanc-manger coco-ananas
4 Std. 15 Min
Crème à la pâte de speculoos
2 Std. 40 Min
Gâteau magique à la noix de coco
1 Std. 30 Min
Crème renversée au café
2h