Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g gemischtes Gemüse der Saison (E), (z.B. Stangensellerie, Karotten, Fenchel, Kohlrabi, Paprika), in Stücken
- 80 g Zwiebeln (M), halbiert
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen (M)
- 1 TL Salz (W)
- 3 Knoblauchzehen (M), halbiert
- ½ Bund frische Petersilie (H), Blättchen abgezupft
- 2 Zweige frischer Thymian (F), Blättchen abgezupft
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß (F)
- 7 Eier (E)
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 253 kJ / 60 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 4 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Süßkartoffelschmarrn mit scharfem Dip
30 min
Zucchini-Parmesan-Küchlein
40 min
Luftige Schokoriegel
1 Std. 20 Min
Polenta-Hendl-Eintopf
40 min
Omelettrolle mit Blattspinat
35 min
Pikanter Reisauflauf mit Gemüse und Mozzarella
1 Std. 20 Min
Gemüsebiskuit vom Blech
35 min
Würziger Bergkäse-Zucchini-Kuchen mit Pilzen
50min
Polenta Pizza mit RUPP Rauchkäse Chili Paprika
55 min
Polentaschnitten mit Gemüse
45 min
Karotten-Gurken-Salat
15 min
Reis-Zucchini-Puffer
50min