Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
Ripieno
- 130 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
200
g di formaggio morbido tipo raviggiolo a pezzi
or 200 g di stracchino a pezzi - 1 uovo
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- brodo di carne
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1807 kJ / 432 kcal
- Protein
- 27.3 g
- Carbohydrates
- 40.6 g
- Fat
- 18.9 g
- Fibre
- 1.9 g
Alternative recipes
Strozzapreti pasticciati
1h 40 min.
Zuppa imperiale
1h
Coppe di mascarpone al croccante
3h 15 min
Bruco tramezzino
30min
Tortelli di patate e ricotta
1h 20 min
Torta di tagliolini
4h
Minestra di riso integrale con verdure e Parmigiano
1h 10 min
Gnocchi di lenticchie con luganega
1 godz. 35 min
Zuppa di latte
30min
Tortini al caramello
1h
Castagne sciroppate
721 godz. 10 min
Minestra della nonna
50min