Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
Ripieno
- 130 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
200
g di formaggio morbido tipo raviggiolo a pezzi
or 200 g di stracchino a pezzi - 1 uovo
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- brodo di carne
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1807 kJ / 432 kcal
- Protein
- 27.3 g
- Carbohydrates
- 40.6 g
- Fat
- 18.9 g
- Fibre
- 1.9 g
Alternative recipes
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2 Std. 30 Min
Minestrone
45 min
Salsa della nonna
3h 30min
Focaccia al formaggio
55min
Pizza saporita con uova e spinaci
2 Std. 30 Min
Polpettone di carne ripieno di asparagi
1h 10min
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Minestrone, rollè di maiale con verdure, tortini ai lamponi e muffin
1h 40min
Cappelletti reggiani
2h
Pasta sfiziosa
30min
Gnocchi di ceci al ragù
1h 15min
Tortellini in brodo
1 godz. 20 min