Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di crostacei misti (gamberetti, cicale, code di gamberi, cicale e scampi)
- 200 g di seppie pulite, ad anelli (0.5 mm circa)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 astice intero (500-600 g circa)
- 4 fette di pane tostato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1280 kJ / 306 kcal
- Protein
- 23 g
- Carbohydrates
- 28.2 g
- Fat
- 12 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Paella
1 Std. 50 Min
Pappardelle al ragù di agnello
1h
Agnello in umido
1h 20min
Cestino centrotavola
5h
Agnello al vino
40min
Sformatini di gamberi e verdure
35min
Antipasto di funghi e capesante
35min
Zuppa di baccalà
1h
Zuppa bianca di frutti di mare al rafano e funghi
1h 30min
Coniglio ai carciofi
1h 25min
Zuppa di fagioli e cozze
55min