Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta sfoglia
- 200 g di burro, freddo e a tocchetti
- 200 g di farina tipo 0
- 90 g di acqua fredda
- 1 cucchiaino di sale
Purè di patate all'aglio
- 500 g di acqua
- 300 g di patate con la buccia, (pulite e lavate) a dadini
- 4 spicchi di aglio
- 100 g di panna (30-40% di grassi)
- 1 ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 1 uovo sbattuto
- Nutrition
- per 8 porzioni
- Calories
- 11946 kJ / 2858 kcal
- Protein
- 34 g
- Carbohydrates
- 208 g
- Fat
- 210 g
- Fibre
- 14 g
In Collections
Alternative recipes
Pizza ai peperoni
1 godz. 55 min
Focaccia spinaci e olive
1 Std. 30 Min
Panzerotti romani
1 Std. 10 Min
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5h
Torta salata lucana
1 Std. 10 Min
Torta salata patate e cipolle
55 Min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1 Std.
Piccole fougasse
5h
Sformato di noodle
1 Std. 30 Min
Lasagne di melanzane e tacchino
1 Std. 30 Min
Quiche di patate e cipolle
55 Min
Patate gratinate al Gorgonzola
40 Min