![Croissant salati agli spinaci Croissant salati agli spinaci](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e8e6286b-e54f-487d-8a15-5e8ff6e23c72/Derivates/658e97b5-a2f7-4679-aeac-c6bd9f2a5384.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Ripieno
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 500 g di acqua
- 400 g di spinaci in foglia surgelati
- 50 g di pancetta a cubetti
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Impasto
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 778 kJ / 186 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Carbohydrates
- 11.3 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 0.9 g
In Collections
Alternative recipes
Strudel di broccoletti
1h 40 min
Spighette al kamut
3h 55min
Lasagne agli spinaci, pomodori e formaggio
2 Std. 45 Min
Mini brioche alle olive e pomodori secchi (vegan)
4 Std. 30 Min
Millepiedi muffin
1h 30 min
Tortine alle mele
1h 30 min
Pizza stile Chicago
4 godz. 10 min
Saccottini agli spinaci
1h 30 min
Pane di patate
3j
Crocchette di patate e speck
3 Std. 20 Min
Spiedini di pane a vapore farciti
3 godz. 25 min
Torta di spinaci greca
1h 20 min