Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Ripieno
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 500 g di acqua
- 400 g di spinaci in foglia surgelati
- 50 g di pancetta a cubetti
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Impasto
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 778 kJ / 186 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Carbohydrates
- 11.3 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 0.9 g
In Collections
Alternative recipes
Pizza Margherita e basilico
2 Std. 10 Min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55 min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Focaccia croccante
2 Std. 10 Min
Focaccia alle olive
2j
Filoncini alle olive e formaggio
1h 50 min
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2j
Schiacciata integrale ai pomodori
45 Min
Panzerotti alla romana
55 Min
Porcellini focaccina
1 Std. 15 Min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 Min
Schiacciatina
2 Std. 20 Min