Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Hähnchen-Galantine
- 150 g Paprika, gemischt (z.B. rot, grün, gelb), in Stücken
- 300 g Hähnchenbrust, ohne Haut und Knochen, in Stücken (3-4 cm)
- 300 g Hähnchenschenkel, ohne Haut und Knochen (von ca. 500 g Hähnchenschenkeln), in Stücken
- 1 Prise Pfeffer
-
2
TL Gemüsesalz, selbst gemacht,
or 1 TL Salz und 1 TL getrocknete, gemischte Kräuter - 500 g Wasser
Dill-Joghurt-Sauce
- 10 - 15 Stängel Dill, frisch, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Joghurt, 1,8% Fett
- 50 g Mayonnaise
- 2 Prisen Salz
- Nutrition
- per 1 Scheibe
- Calories
- 140 kJ / 34 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 2 g
- Fibre
- 0.1 g
Alternative recipes
Hackfleisch
35min
Grünkohl-Biscotti
1h
Fischbrühe
30 min
Gemüse-Leber-Torte
1h 50 min
Russische Blätterteigpastete mit Lachs (Kulebjak)
1h 30 min
Kaninchen in Tomatensauce
50min
Geflügellebercreme
5 Std. 30 Min
Geflügelleber-Pastete
1 Std. 10 Min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15min
Hähnchen-Walnuss-Dip - Çerkez Tavuğu
45 min
Putenbulette Berliner Art
1h 25min
Gefüllte Blinis
55 min