Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Süße Adzukibohnen-Paste
- 150 g Adzukibohnen, getrocknet, 4-24 Stunden eingeweicht
- 850 g Wasser
- 50 g brauner Zucker
Reiskuchen
- 100 g Reismehl aus weißem Reis (siehe Tipps)
- 125 g Reismehl aus Klebreis
- 60 g Puderzucker
- 75 g Milch
- 15 g Trockenobst (z.B. Rosinen, Aprikosen, Pfirsiche), in kleinen Stücken
- 1000 g Wasser
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1318 kJ / 314 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 66 g
- Fat
- 1 g
- Fibre
- 4.3 g
Alternative recipes
Brötchen aus dem Varoma
2 Std. 10 Min
Reisdrink
7h
Polenta-Käse-Terrine im Porreemantel
5h 30 min
Dinkel-Gemüse-Topf mit Sojawürstchen
1h 30min
Bohnen-Spinat-Eintopf mit Quinoa
35 min
Quinoa-Pudding mit Himbeersauce
2h
Linsenpastete
6h 20min
Artischocken-Tofu-Püree
10min
Kichererbsen (Trockenprodukt) garen
13 godz. 30 min
Biryani-Reis
45 min
Masala-Tee mit Cashewmilch
30 min
Weiße Bohnen/Kidneybohnen (Trockenprodukt) garen
14 Std.