Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g Wasser
- 1 Karfiol (ca. 500-600 g), Blätter und Stielansatz entfernt
- 1 - 1 ¼ TL Salz, nach Geschmack
- 80 g Butter, in Stücken
- 120 g Semmelbrösel
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 802 kJ / 192 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 12 g
- Fibre
- 4 g
Alternative recipes
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 min
Rinderkraftsuppe (aus Suppenfleisch)
3h 45min
Cremespinat
30 min
Brokkoli mit leichter Schnittlauchhollandaise und Ei
35 min
Cremiges Erdäpfel-Kohlrabi-Gemüse
35 min
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45 min
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55 min
Risi-Bisi
30 min
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35 min
Erdäpfel-Vogerlsalat mit Speck
40 min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50 min
Gekochtes Sauerkraut
50 min