Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g Zwiebeln, geviertelt
- 20 g Sonnenblumenöl
- 1000 g Sauerkraut
- 180 g Wasser
- ½ TL Salz
- 1 - 1 ½ TL Zucker, nach Geschmack
- 7 schwarze Pfefferkörner
- 5 Wacholderbeeren
- 1 - 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- ¼ - ½ TL Kümmel, ganz oder gemahlen, nach Geschmack
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 297 kJ / 71 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 4 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 5 g
- Sodium
- 1297 mg
Alternative recipes
Kümmelkraut mit Debrezinerkraken
40 Min
Cremespinat
30 Min
Rotkraut
1 Std.
Semmelknödel
50 Min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7h 10min
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35 Min
Krautfleckerl
40 Min
Letscho
40 Min
Lauwarmer Krautsalat
10min
Rinderkraftsuppe (aus Suppenfleisch)
3 Std. 45 Min
Karfiol mit Butterbröseln
40 Min
Tafelspitz mit Semmelkren
1小时 20 分钟