Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 800 g Buttermilch
- 140 g Grieß, Weichweizen (z.B. Nockerlgrieß)
- Salz zum Abschmecken
- Weizenmehl, griffig für die Arbeitsfläche
- 150 g Butter
- 150 g Semmelbrösel
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1915 kJ / 458 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 52 g
- Fat
- 22 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Erdäpfelgratin "Bauerngarten"
1h 20 min
Brennnessel-Eier-Nockerl
30min
Mohnpalatschinken mit Zwetschkenröster
55min
Milchrahmstrudel
1 Std. 55 Min
Gebackene Erdäpfelnudeln
1h 20 min
Mohnstrudel dampfgegart
1 Std. 30 Min
Kartoffelschmarrn
45min
Erdbeer-Topfen-Strudel
3 Std. 5 Min
Marillensüppchen mit gebackenen Grießnockerln
1 Std. 50 Min
Grießschmarrn mit Apfelmus
55min
Grießauflauf mit Mohn und Kirschen
50min
Grießauflauf
1 Std. 30 Min