Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de millet
- 100 g d'amarante
- 50 g de riz
- 150 g de sarrasin
- 600 g d'eau
- du beurre, pour le moule
- de la panure, sans gluten, pour saupoudrer (voir conseils)
- 100 g de farine de châtaignes
- 50 g de graines de lin
- 50 g de graines de tournesol
-
2
c. à café de farine de graines de caroube
or 2 c. à café de gomme guar - 1 sachet de levure sèche
- 1 c. à café de sucre
- 1 c. à café de sel
- 2 c. à café de poudre à lever
- Nutrition
- per 1 tranche
- Calories
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 3 g
Alternative recipes
Pain paysan
3u.
Pain aux graines de lin
1 Std. 30 Min
Pain bis en cocotte
2 Std. 25 Min
Pain ciabatta
1 Std. 45 Min
Pain d'épeautre et de blé
12 Std.
Pâte de base pour pain
24 Std. 30 Min
Pain d’épeautre aux noisettes
2 Std. 50 Min
Pains de Saint-Gall
26 godz. 30 min
Pizza à la farine d'épeautre
No ratings
Pain rustique
2h
Pain müesli
2h
Pain d'épeautre pur
11 godz.