Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La ganache au chocolat au lait
- 2 feuilles de gélatine, (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 75 g de crème, 35 % de m.g.
- 130 g de chocolat au lait, en morceaux
- 50 g de sucre
Le biscuit
- 4 œufs
- 1 pincée de sel
- 90 g de chocolat noir, en morceaux
- 40 g de chocolat au lait, sans sucre, en morceaux
- 20 g de beurre
- 500 g d'eau
La finition
- copeaux de chocolat blanc e de chocolat au lait
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 507 kJ / 121 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 8 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Gâteau choco-coco
40min
Sauce curry
10 Min
Cake imbibé au citron
1 Std. 30 Min
Bûche de Noël
2h 45min
Lasagnes classiques
2 godz. 5 min
Lasagnes classiques
2h
Gâteau de Pâques
1h 55 min
Tartelettes au chocolat et citron jaune
Keine Bewertungen
Brownies
45min
Moelleux au chocolat
1 Std. 30 Min
Crème au chocolat
3h 15min
Fondant
1h 10 phút