Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g de blé en grains
- 320 g d'eau, froide
-
¾
cube de levure boulangère fraîche (30 g)
or 3 c. à café de levure boulangère sèche (12 g) - 200 g de babeurre
- 150 g de farine à pain
- 1 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à café de poudre de malt
- un peu de farine à pain pour fariner
- Nutrition
- per 1 tranche
- Calories
- 291 kJ / 70 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 14 g
- Fat
- 0 g
- Fibre
- 2.5 g
Alternative recipes
Pain d'épeautre pur
11h
Pain bis en cocotte
2hod. 25min
Brioche
9 Std. 30 Min
Meringues de l'Emmental
2 Std. 15 Min
Pains de Saint-Gall
26 godz. 30 min
Pizza à la farine d'épeautre
No ratings
Pizza quatre saisons
1 godz. 30 min
Pain complet
4h
Pain d'épeautre et de blé
12h
Pâte feuilletée, rapide
2 Std.
Pain paysan
3h
Pain complet sans gluten
4h