Spinat-Tomaten-Pfannkuchen vom Blech
TM6 TM5

Spinat-Tomaten-Pfannkuchen vom Blech

4.2 (150 ratings)

Ingredients

  • 200 g Gouda, in Stücken
  • 200 g Milch
  • 100 g Mineralwasser mit Kohlensäure
  • 230 g Mehl
  • ½ TL Backpulver
  • 5 Eier
  • ½ TL Salz
  • 300 g Blattspinat, TK, aufgetaut, abgetropft, grob geschnitten
  • 200 g Cherry-Tomaten, halbiert
  • 1 EL Pizzagewürz

Nutrition
per 1 Portion
Calories
2297 kJ / 549 kcal
Protein
25 g
Carbohydrates
58 g
Fat
24 g
Fibre
4.8 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes