Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de blé, en grains
- 150 g de bananes, en rondelles
- 230 g de lait, et un peu pour badigeonner
- 80 g de sirop d’agave
- 1 cube de levure fraîche (40 g)
- 400 g de farine
- 100 g de flocons d'avoine grossiers
- 100 g de cerises, séchées
- 50 g de beurre, à température ambiante, en morceaux
- 1 c. à café de sel
- Nutrition
- per 1 morceau/part
- Calories
- 1159 kJ / 276 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 49 g
- Fat
- 5 g
- Fibre
- 3.8 g
In Collections
Alternative recipes
Tresse bernoise
1 godz. 45 min
Petits pains au müesli (sucrés)
2 Std.
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Pain d’épeautre aux noisettes
2 godz. 50 min
Gâteau à l'Ovo
55min
Pain ciabatta
1 godz. 45 min
Pain complet
4h
Gâteau de Linz
1 Std.
Petits pains au yogourt et sésame
1 godz. 30 min
Bonhomme en pâte
2h 10min
Pain aux graines de lin
1 godz. 30 min
Pain paysan
3h