Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Levain
- 200 g de grains de seigle
- 125 g d'eau
- ⅛ cube de levure boulangère fraîche (env. 5 g)
Pâte à pain et finition
- 400 g de grains de seigle
- 250 g d'eau
-
⅓
cube de levure boulangère fraîche (env. 15 g)
or ⅔ sachet de levure boulangère sèche (env. 5 g) - 10 g de sel
- Nutrition
- per 1 tranche
- Calories
- 516 kJ / 123 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 23 g
- Fat
- 1 g
Alternative recipes
Pain d'épeautre pur
11 godz.
Pain bis en cocotte
2 Std. 25 Min
Pain ciabatta
1h 45min
Pain au vin rouge et aux noix
15ωρ. 30 λεπτ.
Focaccia au romarin
2h 30min
Pain d'épeautre et de blé
12 godz.
Petits pains au seigle
12 godz.
Pain paysan
3 Std.
Pain aux graines de lin
1h 30min
Pâte de base pour pain
24 godz. 30 min
Pain d’épeautre aux noisettes
2 godz. 50 min
Pain tessinois
1h 50 min.