Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 320 g di farina
- 40 g di burro, morbido e a pezzi
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di prosciutto cotto, a pezzi
- 100 g di mozzarella, ben sgocciolata ed a pezzi (2 cm)
- 1 uovo, tuorlo e albume separati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- farina, per il piano di lavoro
- olio, per frittura
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1515 kJ / 362 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 25 g
- Fat
- 27 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 Std. 20 Min
Panzerotti alla romana
55 Min
Calzoni fritti napoletani
2h 30 min
Panzerotti
5h
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Gattò di patate
1 Std. 30 Min
Pizza Margherita
2 godz.
Rotolo funghi e peperoni
2h 15min
Pizza margherita
2 Std. 10 Min
Olive croccanti
1 Std. 30 Min
Calzone
2klst 50 min
Panzerotti romani
1 godz. 10 min