Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta sfoglia
- 500 g di farina + q.b. per il piano di lavoro
- 400 g di burro, ghiacciato a piccoli pezzi (1–2 cm)
- 180 g di acqua, freddissima
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura e cottura
- 2 tavolette di cioccolato al latte (circa 180 g)
- 1 uovo, per spennellare
- 4 cucchiai di zucchero a velo
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1391 kJ / 333 kcal
- Protein
- 41.45 g
- Carbohydrates
- 28.91 g
- Fat
- 22.29 g
- Fibre
- 1.23 g
In Collections
Alternative recipes
Pasta Choux
2h
Condimento allo yogurt
5min
Glassa al cioccolato
20 Min
Crema pasticcera
15min
Biscotti al burro
50 Min
Torta tripla al cioccolato
3 Std.
Biberli dell'Appenzello
2h 20min
Torta di Zugo al kirsch
4 Std.
Lasagne classiche
2h 5min
Lecca lecca al cioccolato bianco e cocco
No ratings
Vulcano al cioccolato
15min
Biscotti tipo Oreo®
3 godz. 50 min