Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta sfoglia
- 500 g di farina + q.b. per il piano di lavoro
- 400 g di burro, ghiacciato a piccoli pezzi (1–2 cm)
- 180 g di acqua, freddissima
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura e cottura
- 2 tavolette di cioccolato al latte (circa 180 g)
- 1 uovo, per spennellare
- 4 cucchiai di zucchero a velo
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1391 kJ / 333 kcal
- Protein
- 41.45 g
- Carbohydrates
- 28.91 g
- Fat
- 22.29 g
- Fibre
- 1.23 g
In Collections
Alternative recipes
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Crema pasticcera
15 Min
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Savoiardi morbidi
40 min
Tiramisù
5h 40min
Croissant
7h 30min
Riso al latte con purea ai frutti di bosco
55 min
Pizzette "Tricolore"
No ratings
Pollo in salsa di pesche
No ratings
Risotto al ragù
45 min
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Crema pasticcera
15 Min