Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 200 g di latte intero + q.b.
-
½
cubetto di lievito di birra fresco (12,5 g)
or 2 cucchiaini rasi di lievito di birra disidratato (12,5 g) - 50 g di zucchero
- 1 uovo
- 500 g farina per pane + q.b.
- 50 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
Farcitura e decorazione
- 300 g di crema gianduia
- 2 cucchiai di granella di zucchero
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 795 kJ / 190 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Carbohydrates
- 29 g
- Fat
- 7.1 g
- Fibre
- 0.8 g
In Collections
Alternative recipes
Pasta frolla
1 godz. 50 min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11j
Pane rustico
2óra
Struffoli
1óra
Pane paesano
3óra
Focaccia di patate
2h 50min
Focaccia al rosmarino
2óra 30p
Cantucci
1 godz. 50 min
Occhi di bue
1h 40 min
Preimpasto per pane
24h 30 min
Sbrinz, grattugiato
Ninguna valoración
Cake al limone
1h 5min