Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 200 g di latte intero + q.b.
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (12,5 g)
- 50 g di zucchero
- 1 uovo
- 500 g di farina di forza + q.b.
- 50 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
Farcitura e decorazione
- 300 g di crema gianduia
- 2 cucchiai di granella di zucchero
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 795 kJ / 190 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Carbohydrates
- 29 g
- Fat
- 7.1 g
- Fibre
- 0.8 g
In Collections
Alternative recipes
Piadina romagnola
15 Min
Pan Brioche
8 Std.
Torta marmorizzata
2h
Ciambellone veloce allo yogurt
1h 40min
Trancetti cioccolatte
1 Std. 55 Min
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20min
Girelle alle noci e cannella
No ratings
Pastiera fiori d'arancio
12h
Struffoli
1h
Pizza diavola
No ratings
Rotolo al cioccolato e arancia
No ratings
Cheesecake con mirtilli e glassa al limone
3h 10min