Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g Wasser
- 1 ½ TL feinkörniges Salz
- 250 g Basmati-Reis
- 200 g Zwiebeln, in Vierteln
- 200 g rote Peperoni, in Vierteln, ohne Samen
- 30 g Olivenöl
- 800 g gehackte Tomaten, aus der Dose
- 2 TL Paprika
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 700 g Schweinefilets, in Streifen (1 x 1,5 cm)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2420 kJ / 579 kcal
- Protein
- 48.1 g
- Carbohydrates
- 63.6 g
- Fat
- 14.7 g
In Collections
Alternative recipes
Spaghetti Bolognese
40 min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 min
Chinesische Nudeln mit Gemüse und Schweinefilet
50 min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1h
Gulaschsuppe
1h 5 min
Chili con carne
40 min
Poulet auf roten Peperoni
1h 5 min
Klassische Lasagne
2u. 5min
Fleischbällchen in spanischer Sauce
55 min
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1h
Japanisches Chicken-Curry
55 min
Rindsstroganoff
45 min