Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 - 15 rametti di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- 220 g di cipolle, a metà
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 45 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di cozze, pulite
- 150 g di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 100 g di panna da cucina (circa 18% di grassi)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 935 kJ / 223 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 0.9 g
In Collections
Alternative recipes
Salmone con salsa alla senape e all'aneto
1h 30min
Stufato di pollo alla senape
40min
Feta al cartoccio
25min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Polenta ticinese
45min
Insalata di salsiccia e formaggio
10 min
Minestra di pomodori con quark
25min
Purea di patate e porri con Brätkügeli
Pas d’évaluation
Pollo in salsa di mandorle e uova
45min
Agnello in salsa di pepe rosa
45min
Tabulè di quinoa e tonno
40min
Hot dogs
35min