Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 600 g di patate, a pezzi (3 cm)
- 200 g di fagiolini verdi freschi
- 8 - 16 fettine di pancetta tesa di maiale (100 g), affumicata, a fette sottili
- 80 - 100 g di burro
-
1 - 2
cucchiaini di timo fresco
or 1 cucchiaino di timo secco
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1596 kJ / 382 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 26 g
- Fibre
- 2.8 g
In Collections
Alternative recipes
Cotechino e lenticchie
1 Std.
Albumi montati a neve
5 Min
Torta di mele facile
45 Min
Risotto alla parmigiana
30 Min
Tiramisù alla stracciatella
2 Std. 30 Min
Salame di cioccolato
3 Std. 15 Min
Polenta
1 Std.
Carac (Tortini al cioccolato)
2h
Couscous con agnello e verdure
50 Min
Mele con zabaione al sidro
40 Min
Peperoni marinati
55 Min
Riso casimiro
45 Min