Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 600 g di patate, a pezzi (3 cm)
- 200 g di fagiolini verdi freschi
- 8 - 16 fettine di pancetta tesa di maiale (100 g), affumicata, a fette sottili
- 80 - 100 g di burro
-
1 - 2
cucchiaini di timo fresco
or 1 cucchiaino di timo secco
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1596 kJ / 382 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 26 g
- Fibre
- 2.8 g
In Collections
Alternative recipes
Biscotti milanesini
3h
Crema Thermomix®
45 min
Insalata di riso
1h
Fagiolini verdi con timo
1h 10min
Minestrone
45 min
Riso al latte con purea ai frutti di bosco
55min
Insalata di fagiolini con pancetta
40 min
Biscotti tipo Oreo®
3h 50min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45 min
Petto d'anatra in salsa di zenzero e arance, purè di patate e fagiolini
1h 10min
Tiramisù
5h 40min
Pancake americani
40 min